Dag van de vrijwilliger 2023

7 December is de Nationale dag van de Vrijwilliger. Rond deze tijd willen we de vrijwilligers van Schouwen-Duiveland in het zonnetje zetten. SMWO en de gemeente waarderen hun inzet voor het afgelopen jaar. Zonder de vrijwilligers zouden er heel veel activiteiten op ons eiland niet kunnen plaatsvinden. Daarom biedt SMWO hen graag één van de volgende activiteiten aan:

 

Op 6 december wordt er een heerlijke high-tea geserveerd in het Fletcher Strand hotel in Burgh-Haamstede.

Torenweg 10, 4328 JC Burgh-Haamstede (Let op: Niet het Fletcher hotel bij het Vliegveld)!

De high-tea begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. 

U kunt zich niet meer opgeven voor de High Tea, deze activiteit zit helaas vol!!

 

 

Er zijn bowlingbanen gereserveerd op vrijdagavond 8 december van 20.00 uur tot 22.00 uur bij The Perfect Game, Hogezoom 180 in Renesse. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor jonge vrijwilligers van 15 tot en met 25 jaar.

 

Op dinsdagavond 12 december is er een voorstelling in Theater de Verdieping, Cultuurhuis ZierikC, Jannewekken 19A in Zierikzee. Het theaterstuk heet “Hard Zeer” en wordt gespeeld door TheateR TzT. Het is een humoristische voorstelling over een man die de bloemetjes eens flink buiten wil zetten. Zijn vrouw is weg en hij heeft stiekem een meisje besteld. Maar of alles gaat zoals hij hoopt?

Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur.

 

Bent u vrijwilliger bij een organisatie op Schouwen-Duiveland  en heeft u interesse om één van deze activiteiten bij te wonen? 

Meldt u hieronder aan !

 

Let wel op: aanmelden verplicht en vol is vol.

U kunt zich slechts voor één activiteit aanmelden.

 

 

Bij meerdere personen graag per persoon aanmelden.

Maak hieronder uw keuze waarbij u aanwezig wilt zijn.