Kinderburgemeester

Word jij de nieuwe kinderburgemeester van Schouwen-Duiveland?

 

Josefien van der Meer (foto) is sinds november 2019 de kinderburgemeester van Schouwen-Duiveland. Vanwege de coronabeperkingen is haar termijn met een extra jaar verlengd. Dit betekent dat haar termijn in november 2021 afloopt en wij opzoek moeten naar een nieuwe kinderburgemeester. Daarom organiseren wij weer de verkiezing voor de nieuwe kinderburgemeester van Schouwen-Duiveland.

 

Zit je in groep 7 of 8 en vind je het leuk om mee te denken over kinderzaken die onze gemeente aangaan? Durf jij voor een groep mensen te spreken en ben je goed in lintjesknippen? Heb jij een geweldig plan om iets te verbeteren in onze gemeente in het jaar dat je kinderburgemeester van Schouwen-Duiveland bent? Dan is het kinderburgemeesterschap echt iets voor jou!

 

Herken jij je hier helemaal in en lijkt het je leuk om de nieuwe Schouwen-Duivelandse kinderburgemeester te worden? Geef je dan snel op via de website door onderstaand formulier in te vullen. Vul hier alle gegevens in en beschrijf ook in het kort waar jij je als kinderburgemeester voor zou willen inzetten. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 20 oktober.

 

De kinderburgemeester verkiezing vindt plaats op woensdagmiddag 10 november 2021 in het gemeentehuis in Zierikzee. (Laan van St. Hillaire 2, 4301SH te Zierikzee). Het programma ontvang je na aanmelding.

Heb jij nog vragen of wil je meer informatie over het kinderburgemeesterschap of de verkiezing? Neem dan een kijkje op de website www.smwosd.nl of neem contact op met jongerenwerker Stefan Babic via 0631949916 of per mail via s.babic@smwo.nl

 

Tot snel!

 

 

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE VERKIEZING VAN DE NIEUWE KINDERBURGEMEESTER 2021-2022