Individueel

Mensen verschillen van elkaar en dat maakt onze samenleving boeiend en verrassend. Ook iedere zorgsituatie zal verschillen.

 

Vanuit Welzijn Nieuwe Stijl is er vanuit de overheid bedacht dat de kracht van de zorg ligt in het feit dat de vraag centraal moet staan. Zo wordt de hulp die gegeven wordt specifiek en zoveel als mogelijk aangepast op de vraag en dus de individuele situatie. Geen eenheidsworst maar ook uw stem mag doorklinken in de wijze waarop hulp wordt geboden.

 

Het Steunpunt Mantelzorg biedt buiten gezamenlijke contact momenten, in onder andere de mantelzorgmiddagen, ook de mogelijkheid voor individuele gesprekken. Op deze wijze kan er specifieker gekeken worden wat er nodig is in uw persoonlijke situatie. Maar ook biedt deze vorm de mogelijkheid uw eigen verhaal eens kwijt te kunnen met aandacht voor uw verdriet of misschien wel blijdschap.

 

Dit kan zowel in uw thuissituatie als bij het SMWO in Zierikzee plaats vinden. Bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak!