Jeugd & Jongerenwerk

Beste allemaal,

 

wegens de huidige maatregelen hebben wij beloten al onze bestaande activiteiten af te lassen. Natuurlijk zorgen wij voor vervangende activiteiten! Kijk rechts in het menu bij de activiteit wat de vervangende activiteit is en doe gezellig mee!

 

Groetjes,

Team Jongerenwerk

 

Houdt onze socials in de gaten voor updates en vervangende activiteiten!

Instagram: @jongerenwerksmwo

Facebook: @jongerenwerk4SD

Tiktok: @jongerenwerk4sd

Het jongerenwerk van SMWO zet zich in voor jongeren van 5 tot 24 jaar op Schouwen-Duiveland die vragen en/of problemen hebben rondom school, werk, gezin en familie, vrije tijd etc. We kijken samen met jeugd en jongeren waar ze behoefte aan hebben.

Ouders, vrijwilligers en jongeren kunnen we ondersteunen bij (hulp)vragen en het organiseren en coördineren van activiteiten op het gebied van welzijn, zorg, cultuur en/of sport.

SMWO Jongerenwerk wil kennismaken met alle jongeren op Schouwen-Duiveland. Dit doen we door actief aanwezig te zijn in de leefwereld van jongeren. Heeft u ons al gezien op straat, school en jeugdcentra in onze blauwe jassen?

 

Openingstijden Jongerencentrum 4SD:

Woensdag van 19:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur

 

Alle actuele informatie https://www.facebook.com/Jongerenwerk4SD

Voor vragen kunt u contact opnemen met jongerenwerker Souliman Abali: 06-31950548 / s.abali@smwo.nl

 

De website www.jeugdengezinschouwen-duiveland.nl biedt ouders én beroepskrachten praktische informatie en handige tips voor opvoeden en opgroeien. Daarnaast bevat deze website ook de contactgegevens van de Jeugdgezondheidszorg Schouwen-Duiveland.

De website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland in samenwerking met GGD-Zeeland en SMWO Schouwen-Duiveland.