Fietsen voor senioren

Fietsen voor Senioren

Al bijna 30 jaar organiseert het Comité Fietsen voor Senioren prachtige fietstochten voor 50plussers in de gemeente Schouwen-Duiveland. In de maanden tussen april en september kunt u elke twee weken genieten van een middagtocht van ongeveer 30 km en soms een dagtocht van ongeveer 60 km.

Gezelligheid staat voorop, maar uiteraard zijn de fietstochten ook goed voor uw gezondheid. Er is altijd een tussenstop gepland waar u een kopje koffie kunt nuttigen. De fietstochten zijn gratis, het kopje koffie voor eigen rekening.

 

Door de corona-crisis is een groot aantal fietstochten komen te vervallen.

Fietsen voor Senioren is nu weer gestart. Natuurlijk op gepaste afstand, dus achter elkaar fietsen.
Aanmelden vooraf is wenselijk.

Bram van Klink van het Comité: 06 - 4093 90 53

 

Hieronder ziet u een overzicht van de fietstochten die in 2020 verreden zullen worden. Een folder met meer informatie over de tochten verkrijgbaar is bij het kantoor van SMWO in het gemeentehuis in Zierikzee. Wilt u de folder thuisgestuurd krijgen, neem dan contact op met Mels Hoogenboom van SMWO.

 

Tochten 2020

 

14 april (vervallen)

Serooskerke

Middag

28 april (vervallen)

Oosterland

Middag

12 mei (vervallen)

Ouddorp - De Punt

Dag

26 mei (vervallen)

Zonnemaire

Middag

9 juni (vervallen)

De Westhoek

Middag

23 juni (vervallen)

Oude Tonge

Dag

7 juli

Ellemeet

Middag

21 juli 

Dreischor

Middag

4 augustus

Noord-Beveland

Dag

18 augustus  

Nieuwerkerk

Middag

1 september

Den Osse

Middag

 

Op 15 september is de afsluitende verrassingstocht. Na deze middagtocht kunt u ook deelnemen aan een gezamenlijke etentje met elkaar om gezellig terug te kijken op het voorbije seizoen.

 

Een dagtocht vertrekt om 10.00 uur, een ritje in de middag start om 13.30 uur.
Begin- en eindpunt altijd parkeerterrein MZC `11, den Hoge Blok, Lange Blokweg 29a, Zierikzee.

 

Bij heel slecht weer kan het zijn, dat de tocht niet doorgaat. Als u twijfelt of het doorgaat, kunt u contact opnemen met Bram van Klink van het Comité: 06 - 4093 90 53

 

Het Comité kan extra vrijwilligers gebruiken. Mocht u geïnteresseerd zijn om het Comité te ondersteunen in de begeleiding tijdens de tochten, dan kunt u contact opnemen met Mels Hoogenboom: m.hoogenboom@smwo.nl of 0111 - 453444