Ontmoeting & delen na verlies van een dierbare

Rouwgroep 2019

 

Op 30 oktober 2019 hopen wij  een groep te kunnen starten. Deze groep komt op de woensdagmiddagen bij elkaar in het Odensehuis in Zierikzee.  U kunt zich nog aanmelden voor deze groep.

 

Ter overbrugging van deze periode kunt u vrijblijvend deelnemen aan de maandelijkse koffie inloop: zie onder aan deze pagina.

 

De groep is bedoeld voor mensen die moeite hebben om na een geleden verlies door overlijden van een dierbare, hun leven weer op te pakken. 

Als u het gevoel hebt dat u “vast blijft zitten” in uw verdriet, u moeite hebt om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt en uw omgeving eigenlijk vindt dat u “uw leven nu maar weer eens op moet pakken” dan is de rouwgroep misschien wel wat voor u.

 

U werkt gedurende 8 weken in de groep met een programma aan uw rouw en verlies. Na deelname aan de groep volgt er bij de laatste bijeenkomst een evaluatie waarin samen met u besproken wordt of u de deelname als voldoende heeft ervaren om weer verder te kunnen.

 

Hebt u interesse om deel te nemen aan deze groep dan kunt u zich direct aanmelden.

Voorafgaand aan de vorming van een nieuwe groep voeren wij een persoonlijk gesprek om te kijken of de groep aansluit bij uw behoefte. Dit gesprek en uw deelname is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. Deelname is gratis.

 

U kunt dit doen via m.ketting@smwo.nl

of telefonisch 0111 453444 of 06 57812264

Hebt u eerst nog meer informatie nodig dan kunt u contact opnemen met Marianne Ketting of Tedi Ivancheva.

Inloop ochtend 

Iedere 2e woensdagochtend van de maand is er een inloopochtend waar iedere inwoner van Schouwen-Duiveland met een verlieservaring van dierbare terecht kan. Niets moet maar de koffie en thee staat klaar

De ruimte van het Odensehuis, die er gebruikt is voor de middagen van de rouwgroep, is als erg plezierig ervaren. Het is een huiselijke en rustige ruimte met voldoende parkeergelegenheid en centraal op het eiland.

 

De inloop is voor iedereen die op zoek is naar een plaats waar het delen van het verdriet over het verlies van een dierbare mag.

 

De inloop, één keer per maand op de woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur worden gepland in de ruimte van het Odensehuis aan de Grevelingenstraat 2 in Zierikzee. Zie de agenda voor de andere data.

Aanmelden is niet nodig en de deelname is gratis. Voor meer informatie m.ketting@smwo.nl of 0111-453444