Muziektalent gezocht Nieuw seizoen RegioRuis van start

en nieuw seizoen van RegioRuis gaat van start. RegioRuis is de contest voor jonge pop- en rock muzikanten, singer-songwriters, rappers & bands t/m 25 jaar op Schouwen Duiveland. RegioRuis biedt de jonge talentvolle muzikanten de mogelijkheid om podiumervaring op te doen.

Muzikanten kunnen zich voor RegioRuis aanmelden kan via de website www.regioruis.nl.

Voorrondes, workshops en finale

Op vrijdag 29 november vindt de eerste voorronde van het seizoen 2019-2020 RegioRuis in poppodium Brogum in Zierikzee plaats. Vervolgens de tweede voorronde op vrijdag 7 februari en de derde voorronde op vrijdag 27 maart. De voorrondes worden omlijst door het jonge DJ-collectief Kittig Vaeg uit Zierikzee.

Regioruis organiseert daarnaast coachworkshops waar alle deelnemende muzikanten tips & tricks op het gebied van licht, geluid en promotie krijgen. Professionals uit het werkveld verzorgen interactieve workshops met praktische handvatten die de deelnemers kunnen gebruiken voor hun optreden tijdens één van de voorrondes van RegioRuis.

De finale van RegioRuis wordt op vrijdag 17 april 2020 georganiseerd, de winnaar stroomt door naar de Zeeuwse Belofte, wint een geldbedrag en een optreden op het Anywave Festival in Zierikzee. Bovendien krijgen alle deelnemende muzikanten tijdens de finale de kans om door een professionele fotograaf bandfoto’s te laten maken.

 

RegioRuis wordt mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland, Gemeente Schouwen-Duiveland en SMWO.

 

Terug naar overzicht