“Handje bij” op NL Doet

Zeeuwland en SMWO werken samen aan een fijne, leefbare en groene buurt. Daarom doen wij samen mee aan de landelijke vrijwilligersactie NL Doet op 29 mei van het Oranjefonds.

Met vrijwilligers zetten wij een “Handje bij” In kleine groepjes, rekening houdend met de coronamaatregelen, gaan we enkele mensen helpen met het opruimen en opknappen van hun voortuin. Samen maken wij de buurt groener en vrolijker. Goed voor mens, buurt, klimaat, de bijen en de natuur! Een groene tuin zorgt voor verkoeling, er komen meer bijen en vlinders en er is minder wateroverlast.

Zaterdag 29 mei gaan wij aan de slag, we kunnen nog wat helpende handen gebruiken. We maken er een gezellige dag van met lekkere koffie en koek en een lunch!

Bent u huurder van Zeeuwland en heeft u vragen over een groene en betaalbare tuin, het lenen van tuingereedschap of andere vragen? Neem contact op met Evelein Mesman werkzaam als groen- en energiecoach bij Zeeuwland. Telefoonnummer: 06-51051495.

Bent u enthousiast geworden om ons een handje te helpen en iemand blij te maken met een opgeruimde tuin? Graag!  Bel naar Petra Ruitenbeek, opbouwwerker SMWO: 06-53825553.

Wij kijken uit naar uw aanmelding!

Terug naar overzicht