Binnenkort start de Training Sociale Vaardigheden voor volwassenen

Sociale vaardigheden zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Toch voelt

niet iedereen zich prettig in contacten met anderen. SMWO Schouwen-Duiveland organiseert vanaf 11 april een training voor volwassenen die deze vaardigheden beter onder de knie willen krijgen.

 

Nieuwe contacten aangaan, een gesprek beginnen en gaande houden, het uiten van je mening en beter leren omgaan met en reageren op boosheid en kritiek. Dit zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens de training Sociale Vaardigheden voor volwassenen.

In acht bijeenkomsten wordt door middel van theorie, interactie met elkaar en oefeningen gebouwd aan zelfvertrouwen. Het doel van de training is dat de deelnemers meer inzicht krijgen in wie ze zijn in relatie tot anderen. Deelnemers kunnen hun grenzen makkelijker aangeven en ze kunnen in verschillende situaties een gesprek aan gaan.

Deze training is bedoeld voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar en vindt plaats in het Jongerencentrum 4SD in Zierikzee. De trainingen vinden plaats op de donderdagochtend, waarvan de eerste bijeenkomst start op 11 april van 10:00 tot 12:00. Er zijn geenkosten aan verbonden.

Voor meer informatie of aanmelden voor de training:
neem contact op met één van de cursuscoördinatoren via cursussen@smwo.nl of 0113-277111.

Terug naar overzicht