Verkiezing jonge vrijwilliger

 

In samenwerking met de Rotary Club organiseert SMWO de Verkiezing van de jonge vrijwilliger. Hiermee willen wij graag de

jonge vrijwilligers in het zonnetje zetten, tot de leeftijd van 25 jaar. Vrijwilligers doen belangrijk werk in de samenleving. Het maakt niet uit wat voor soort vrijwilligerswerk iemand verricht. Denk aan de trainer bij sportverenigingen, uw buurmeisje die helpt met de boodschappen, de leiding bij scoutingactiviteiten, collectant, de hulp bij spelen op Koningsdag of het lidmaatschap van de redactie van de schoolkrant of het clubblad.

 

Wie wilt u in het zonnetje zetten voor zijn of haar vrijwilligerswerk?

Vrijwilligers opgeven kan tot 25 november. Vanaf 25 november kan er gestemd worden via de poll op Facebookpagina: SMWO Schouwen-Duiveland. Deel en stem, en zorg ervoor dat uw vrijwilliger de meeste stemmen krijgt waardoor hij/zij gekozen wordt tot DE jonge vrijwilliger van het jaar!

 

Op donderdag 12 december, de Dag van de Vrijwilliger, zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Er zullen twee prijzen worden uitgereikt, de vakjuryprijs en een publieksprijs.

 

 

Stel uw vrijwilliger op de hoogte en vraag toestemming om zijn/haar gegevens te gebruiken. Dit heeft u nodig om onderstaand aanmeldformulier in te vullen. 

 

Aanmelden voor 25 november

 

Uw eigen gegevens:

Relatie tot de vrijwilliger: *

  

Gegevens jonge vrijwilliger

Om de aanmelding of nominatie te ondersteunen kunt u hier foto's, (kranten)artikelen of brieven uploaden of apart versturen naar info@smwosd.nl  o.v.v. Jonge vrijwilliger -'naam vrijwilliger'.

Alle hierboven aangeleverde persoonlijke gegevens zullen direct na de verkiezing jonge vrijwilliger worden vernietigd.