Verkiezing Jonge Vrijwilliger 2023

 

 

U kent ze vast. Dat meisje, dat wekelijks boodschappen doet voor haar oma of buur. De leider van de welpen bij de scouting. Die jonge trainer van de jeugd bij je voetbal- of atletiekvereniging. De helpers bij manege, het museum, de kinderboerderij, de schoolkrant of waar dan ook. De onmisbare jongere die zich inzet bij de Sint-intocht of bij de Koningsspelen. Ja, u kent ze vast. En als u ze kent, wilt u vast meehelpen om deze jonge vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dat kunt u doen door deze jongere aan te melden voor de “Verkiezing jonge vrijwilliger van het jaar”, dat SMWO samen met de Rotary Club Zierikzee voor de derde maal organiseert. Op 18 april zal de winnaar van deze verkiezing bekend worden gemaakt om 20.00 uur in de hal van het gemeentehuis.

 

Aanmelden tot 4 april

U kunt de jonge vrijwilliger aanmelden via onderstaand formulier. Net als voorgaande edities hopen we op veel genomineerden. Alle vrijwilligers tot en met 25 jaar komen in aanmerking voor deze eretitel. Of ze nu lid zijn van een verenging of niet. Of ze zich nu wekelijks inzetten of één keer per jaar. Dat alles maakt voor het nomineren niet uit. Natuurlijk kunt u bij het aanmelden aangeven, waarom u vindt dat juist die vrijwilliger de titel dient te krijgen. Een jury zal uit de genomineerden de winnaar kiezen. Daarnaast kan vanaf 4 april iedereen via een poll op sociale media stemmen voor de winnaar van de publieksprijs.

Meer informatie via Sandra Dickhoff: s.dickhoff@smwo.nl of 06 - 578 124 77.

 

 

Aanmelden tot 4 april

 

Uw eigen gegevens:

Relatie tot de vrijwilliger: *

  

Gegevens jonge vrijwilliger

Om de aanmelding of nominatie te ondersteunen kunt u hier foto's, (kranten)artikelen of brieven uploaden of apart versturen naar info@smwosd.nl  o.v.v. Jonge vrijwilliger -'naam vrijwilliger'.

Alle hierboven aangeleverde persoonlijke gegevens zullen direct na de verkiezing jonge vrijwilliger worden vernietigd.