Dag van de vrijwilliger 2022

Op 7 december is het de Nationale Dag van de Vrijwilliger. SMWO vindt het heel belangrijk om alle vrijwilligers van Schouwen-Duiveland te bedanken voor hun inzet als vrijwilliger in het afgelopen jaar.

SMWO heeft dit jaar drie activiteiten georganiseerd waar de vrijwilligers zich voor kunnen inschrijven.

 

Op dinsdagavond 6 december kunnen vrijwilligers genieten van het toneelstuk Roest in theater de Verdieping in Zierikzee. In een heerlijke tekst van Jibbe Willems pogen een man en een vrouw hun eerste ontmoeting tot een onvergetelijke ervaring te maken. De voorstelling wordt gespeeld door amara van As en Mels Hoogenboom. De inloop van deze avond is om 19.30 uur en de voorstelling start om 20.00 uur. De avond eindigt om 21.45 uur.

 

Op donderdagmiddag 8 december wordt er een lunch verzorgd door leerlingen van het Pieter Zeeman Lyceum, in het school restaurant Foodfacts in Zierikzee. Deze lunch start om 11.30 uur en duurt tot 13.30 uur. Voor deze activiteit kunt u zich aanmelden tot uiterlijk 29 november. (Let op: de ingang van het restaurant is via de ingang van de bibliotheek).

 

Op donderdagmiddag 8 december is er een filmvoorstelling in Fizi in Zierikzee. Daar wordt de film Casa Coco vertoond. Deze film is een oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romantische komedie voor jong en oud. Een komische, maar ook ontroerende bioscoopfilm met o.a. Joke Bruijs, Gerard Cox, Richard Groenendijk en Loes Luca.

Om 13.30 uur is de inloop en om 14.00 uur start de film. Het einde van de middag is om 16.30 uur.

 

Bent u vrijwilliger bij een organisatie op Schouwen-Duiveland en wilt u zich aanmelden voor één activiteit? Dat kan hieronder.

 

Aan iedere activiteit kunnen een beperkt aantal vrijwilligers deelnemen. Vol = vol.

 

 

Bij meerdere personen graag per persoon aanmelden.

Maak hieronder uw keuze waarbij u aanwezig wilt zijn.