Dag van de vrijwilliger 2019

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en vanuit het Vrijwilligerspunt SD willen we hen op donderdag 12 december in het zonnetje zetten.

In de middag of in de avond kunnen de vrijwilligers in Fizi terecht voor een gratis film en hebben ze na afloop van de film gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Wethouder Ankie Smit zal bij beide voorstellingen aanwezig zijn en de vrijwilligers toespreken.

De inloop voor de middag begint om 13.45 uur en de film begint om 14.00 uur. De middag duurt tot ca. 16.15 uur. De natuurfilm “Galapagos: Hope for the future” zal dan worden vertoond.

 

In de avond zullen wij de uitslag van de verkiezing van de jonge vrijwilliger bekend maken. De inloop van de avond is om 19.00 uur en om 19.15 uur starten we met het programma. De avond zal tot ca. 22.15 uur duren. We vertonen de film “”Sorry We Missed You". Deze film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal over een gezin dat zich met beperkte financiële middelen staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland. (Helaas kunt u zich voor deze film niet meer opgeven).

 

HELAAS KUNT U ZICH NIET MEER AANMELDEN VOOR DE FILMS

 

 

 

Wilt u als vrijwilliger aan de slag, maar weet u niet precies wat u zou willen doen dan kunt u altijd bellen naar 06-57812477 en vragen naar Sandra Engel. Tijdens een gesprek kunnen we ontdekken welk vrijwilligerswerk bij u past. Natuurlijk kunt u altijd een kijkje nemen op de vacaturebank van het Vrijwilligerspunt SD. www.vrijwilligerspuntsd.nl

 

Inloop 13.45 uur, aanvang 14.00 uur

Inloop 19.00 uur, aanvang 19.15 uur