Dag van de vrijwilliger 2018

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en vanuit het Vrijwilligerspunt SD willen we hen op donderdag 13 december in het zonnetje zetten.

In de middag of in de avond kunnen de vrijwilligers in Fizi terecht voor een gratis film en hebben ze na afloop van de film gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Wethouder Ankie Smit zal bij beide voorstellingen aanwezig zijn en de vrijwilligers toespreken.

De inloop voor de middag begint om 13.30 uur en de middag duurt tot ca. 17.00 uur. De natuurfilm WAD : “overleven op de grens van water en land” zal dan worden vertoond.

De inloop voor de avond is om 18.30 uur en de avond zal tot ca. 22.00 uur duren. Tijdens de avond kan men kijken naar de film “De dirigent”. Dit waargebeurde verhaal gaat over de eerste vrouwelijke dirigente (van Nederlandse afkomst) die in de jaren dertig een groot symfonieorkest dirigeert.

 

Als u vrijwilliger bent bij een organisatie op Schouwen-Duiveland, dan kunt u zich hier  onder aanmelden

Per film kunnen zich maximaal 60 personen aanmelden.

 

Wilt u als vrijwilliger aan de slag, maar weet u niet precies wat u zou willen doen dan kunt u altijd bellen naar 06-57812477 en vragen naar Sandra Engel. Tijdens een gesprek kunnen we ontdekken welk vrijwilligerswerk bij u past. Natuurlijk kunt u altijd een kijkje nemen op de vacaturebank van het Vrijwilligerspunt SD. www.vrijwilligerspuntsd.nl

 

Inloop 13.30 uur, aanvang 13.45 uur

Inloop 18.30 uur, aanvang 18.45 uur

 

Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk