Schaatsbaan 2019

Ook dit jaar zal het Havenplein in Zierikzee weer gevuld zijn met een schaatsbaan. Ieder jaar in februari maken we kinderen en ouderen blij met veel schaatsplezier.

 

Van 20 februari t/m 9 maart zal de schaatsbaan in Zierikzee er staan.  SMWO zal in samenwerking met de scholen van Schouwen-Duiveland en de schaatsbaan ook dit jaar er weer voor zorgen dat de kinderen van de basisscholen kunnen schaatsen onder begeleiding van het personeel van de schaatsbaan.

 

Het schoolschaatsen zal plaatsvinden van donderdag 21 februari t/m vrijdag 1 maart. Tussen 9.00 en 15.00 uur krijgen de scholen de mogelijkheid om met de klassen te schaatsen en de kinderen een leuke ochtend of middag te bezorgen vol met schaatspret. Na 15.00 uur, kan er gebruik van de baan worden gemaakt tegen betaling.

 

Op andere dagen is de schaatsbaan geopend van 9:00 – 22:00 uur. Met uitzondering van de avonden op 25, 26 en 27 februari. Op deze avonden worden er curling wedstrijden georganiseerd voor bedrijven.  Bedrijven kunnen hiervoor informatie inwinnen bij de ijsbaan zelf of voor meer informatie kijken op: www.zeelandhoudtvanschaatsen.nl

 

Vergeet geen handschoenen mee te nemen als je gaat want deze zijn verplicht op de baan. Schaatsen en eventuele ‘glij-hulp’ (in de vorm van een zeehond) kan tegen betaling gehuurd worden. Er zijn helmen beschikbaar als extra bescherming, hier mag je gratis gebruik van maken. Voor drinken en/of versnaperingen is er een kraampje aanwezig.

 

Alvast veel schaatsplezier