Nationale sportweek 2022

VAN 16 TOT 25 SEPTEMBER nationale sportweek 2022

 

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. 

 

overzicht activiteiten tijdens de nationale sportweek:

 

  • De gehele week openstelling van de trainingen van verenigingen.
  • Sportbon voor de basisschool kinderen van Schouwen-Duiveland. Lever een bon in bij de vereniging om deel te nemen. klik hieronder voor meer informatie en deelnemende verenigingen.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HELAAS IS DE SPORTDAG VAN 17 SEPTEMBER GEANNULEERD.

De sportdag van zaterdag 17 september is helaas geannuleerd.

Vanwege de voorspelde weersomstandigheden hebben we helaas besloten de sportdag niet door te laten gaan. We kunnen met de opgegeven wind en regen geen veilig evenement garanderen.

Daarom hebben we besloten de sportdag te verplaatsen naar een nader te bepalen dag in de herfstvakantie.

 

Maak vooral gebruik van de Sportbon, deze is van 17 tot 30 september te gebruiken bij een van de deelnemende verenigingen.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Meer informatie en vragen kunnen gericht worden aan de collega's via, sportbewegensd@smwo.nl

 

Wil je meedoen bij een vereniging via de Sportbon? neem dan eerst contact op met de vereniging via de contactgegevens die achter de naam van de vereniging staan.

 

 

 

  

 

 Sportdag nationale sportweek

Afgelast