Voorlichtingsbijeenkomst 'Straks plezierig wonen'

Donderdag 30 augustus organiseert SMWO samen met de ouderenbonden KBO en PCOB en de Seniorenvereniging Schouwen-Duiveland een voorlichtingsbijeenkomst voor senioren. Het thema deze keer is: Straks plezierig wonen.

 

Met het ouder worden zullen de eisen die u stelt aan de woning waarschijnlijk veranderen. Misschien is op den duur een traplift nodig, maar wordt deze vergoed of moet u deze helemaal zelf betalen? Of misschien heeft u op een gegeven moment extra zorg nodig. Maar hoe regelt u dat eigenlijk? Misschien wordt het huis te groot, of de tuin. Welke mogelijkheden zijn er op dit moment om uw woon- en leefgenot op peil te houden of zelfs te verbeteren?

En ondertussen gaat de techniek ook steeds verder. Is het zo dat straks met een klap in de handen de lampen in huis aangaan? De gordijnen automatisch gehoorzamen als u roept: “Gordijnen dicht!”

 

Tijdens deze thema-middag zal directeur Marco van der Wel vertellen over de mogelijkheden die Zeeuwland nu en in de toekomst zal bieden aan senioren. Daarnaast zal Monique Cornelissen van de gemeente ingaan op de voorzieningen die er zijn vanuit de WMO.

 

U kunt deze middag met al uw vragen terecht bij medewerkers van Zeeuwland, SMWO en de gemeente.

Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom.

 

Datum: donderdag 30 augustus

Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Plaats: Parochiecentrum, Mosselstraat 4 te Zierikzee