Basiscursus Tablet-gebruik voor senioren

Basiscursus Tablet-gebruik voor senioren

SMWO Schouwen-Duiveland en de bibliotheek Oosterschelde in Zierikzee starten met een cursus voor senioren, die een tablet in het bezit hebben, maar graag meer willen leren over het gebruik ervan. U heeft geen specifieke voorkennis nodig.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: Internetgebruik en e-mail, de camera, contacten en agenda, muziek, routekaarten. U leert diverse handige tips en trucs, die het gebruik van uw tablet makkelijker en veiliger maken.

 

De cursus start op dinsdag 6 juni 2017 en vervolgens elke dinsdag tot en met 27 juni. Zowel gebruikers van Android-tablets, zoals van Samsung, als ook de Apple iPad kunnen de cursus volgen. Als u een Androidtablet heeft, is de cursus op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Voor eigenaars van een Apple iPad is de cursus op dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. De cursus wordt gegeven in de bibliotheek te Zierikzee. De kosten voor de cursus bedragen € 55,00 voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen € 70,00.

Aanmelden kan bij SMWO Schouwen-Duiveland: 0111-453444. Meer informatie kunt u verkrijgen bij Mels Hoogenboom van SMWO.