Rouwverwerkingsgroep

Start Rouwverwerkingsgroep 2017

Op woensdagmiddag 1 november 2017 start de rouwverwerkingsgroep van SMWO (Stichting Maatschappelijk werk en Welzijn Oosterschelderegio) op Schouwen-Duiveland.

De groep is bedoeld voor mensen die moeite hebben om na een geleden verlies door overlijden van een dierbare, hun leven weer op te pakken. 

 

Als u het gevoel hebt dat u “vast blijft zitten” in uw verdriet, u moeite hebt om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt en uw omgeving eigenlijk vindt dat u “uw leven nu maar weer eens op moet pakken” dan is de rouwverwerkingsgroep misschien wel wat voor u.

 

U werkt gedurende 8 weken in de groep met een programma aan uw rouw en verlies. Na deelname aan de groep volgt er bij de laatste bijeenkomst een evaluatie waarin samen met u besproken wordt of u de deelname als voldoende heeft ervaren om weer verder te kunnen.

 

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze groep dan kunt u zich direct aanmelden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek om te kijken of de groep aansluit bij uw behoefte.

U kunt dit doen via m.ketting@smwo.nl

of telefonisch 0111 453444

 

Heeft u eerst nog meer informatie nodig dan kunt u contact opnemen met Marianne Ketting of Tedi Ivancheva.

 

De definitieve start van de groep is afhankelijk van voldoende aanmeldingen.

Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden.