Rondje Schouwen-Duiveland

Eind september 2017 werd landelijk aandacht besteed aan de problemen rondom eenzaamheid tijdens de Week van de Eenzaamheid.

 

Op 28 september hebben 25 chauffeurs met 65 deelnemers voor de tweede keer een Rondje Schouwen-Duiveland gereden over ons mooie eiland.

We werden dit jaar gastvrij onthaald in het Hof van Alexander in Moriaanshoofd met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Dit mooie bedrijf heeft de koffie en het lekkers gesponsord. Er waren 8 leerlingen van de Pontes Pieter Zeeman die hielpen met het koffie serveren en de rollators weg te zetten.

De mensen zaten aan lange tafels en hebben gezellig met elkaar gekletst en er werd nagepraat over de eerste helft van de autotocht.

 

Deze middag was alleen mogelijk door alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld als chauffeur en Connexxion die geheel vrijblijvend een busje beschikbaar had gesteld.

Voor alle chauffeurs was er als symbolisch bedankje een zakje Kletskoppen uitgedeeld welke door Zeelandia beschikbaar waren gesteld. Ook waren we blij met de geluidsinstallatie welke we in bruikleen kregen van AVisual.

 

Het was een gezellige middag die voor sommige deelnemers als gevolg heeft gehad dat ze nu afspraken hebben kunnen maken voor andere gezamelijke activiteiten.