Rondje Schouwen-Duiveland

Voor veel ouderen en mensen die minder goed ter been zijn is het een herkenbaar gevoel: graag nog eens alle mooie plekken op ons wonderschone eiland bezoeken. Speciaal voor hen die dit niet meer zelf kunnen doen, organiseert SMWO op 21 juni het Rondje Schouwen-Duiveland. Als u zich hiervoor aanmeldt wordt u om 13.00 uur door een vrijwilliger thuis met de auto opgehaald en samen met anderen gaat u een onvergetelijke tocht over het eiland maken. Er is een aantal routes gemaakt, maar als u een speciale plek nog een keer wil bezoeken, zou dat in overleg met de chauffeur eventueel kunnen. Onderweg wordt er gestopt bij De Heerenkeet waar u een kop koffie of thee en wat lekkers krijgt. Zo rond 16.30 uur wordt u weer thuisgebracht. Deelnemen aan het Rondje Schouwen-Duiveland is geheel gratis. Meenemen van een rollator is geen enkel bezwaar en we proberen het ook voor rolstoelgebruikers mogelijk te maken.

 

AANMELDEN als passagier VOOR 21 JUNI IS NIET MEER MOGELIJK

Als u zich nu aanmeld komt u op de wachtlijst voor een Rondje Schouwen-Duiveland in september. We nemen dan vooraf contact met u op over de datum.

 

Ook vrijwilligers welkom!

Mocht u in het bezit zijn van een auto en op 21 juni tijd hebben en graag mensen blij willen maken, dan zijn wij op zoek naar u.

Gemaakte reiskosten worden vergoed en u ontvangt uitgebreide informatie over de routes en wie er met u mee zal rijden.

Voor vragen: neem gerust contact op met Mels Hoogenboom van SMWO via m.hoogenboom@smwo.nl.

Aanmelden als chauffeur kan hier.