RegioRuis

VANAF SEPTEMBER 2017 START ER EEN NIEUW SEIZOEN VAN REGIORUIS MET VOORRONDES, COACHDAGEN EN EEN FINALE. 
REGIORUIS IS DE CONTEST VOOR JONGE POP-EN ROCKMUZIKANTEN, SINGER-SONGWRITERS & BANDS T/M 25 JAAR OP SCHOUWEN-DUIVELAND. REGIORUIS BIEDT DE JONGE TALENTVOLLE MUZIKANTEN DE MOGELIJKHEID OM PODIUMERVARING OP TE DOEN

 

Iedere band die deelneemt aan RegioRuis krijgt 30 minuten de tijd om op het podium te laten horen en zien wat zij in hun mars hebben. Tijdens de optredens doen bands podiumervaring op, worden beoordeeld door een jury en krijgen tips waardoor ze zich kunnen ontwikkelen. Wil je meedoen aan seizoen 2017-2018? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier op de website van RegioRuis!

 

RegioRuis kent voorronden, waaronder een wildcardronde, waar bands een extra kans krijgen om in de finale te komen. De winnaar van iedere voorronde komt in de finale. Tijdens de finale wordt de winnaar RegioRuis 2016/2017 bekend en wint een bedrag dat zij kunnen besteden aan hun band. Ook winnen zij een optreden in poppodium Brogum in Zierikzee.

De jury beoordeelt de bands op het optreden en geeft tips over het verder ontwikkelen van de band.. Kom meer te weten over deze jury op de pagina JURY. 

 

Doe je mee aan een voorronde van RegioRuis en kan je wel wat praktische tips & tricks voor je performance gebruiken? 
Kom dan naar de coachdag waar professionals je alle ins & outs gaan vertellen over licht, geluid en promotie > vet handig, want dit komt je optreden ten goede!  Ook als je niet deelneemt aan RegioRuis ben je van harte welkom! 

RegioRuis is ook te volgen op Facebook en Instagram.


Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersonen op de pagina CONTACT.

 

RegioRuis kun je  volgen op:

 

Website: www.regioruis.nl  

Facebook: https://www.facebook.com/regio.ruis

Twitter : https://twitter.com/Regioruis