Join-Us

Join-Us Schouwen-Duiveland

 

In Nederland voelt 8% van de jongeren zich eenzaam. Dat zijn gemiddeld 3 leerlingen per schoolklas. Om ernstige gevolgen, zoals o.a. vroegtijdig schoolverlaten, te voorkomen is het belangrijk dat deze jongeren geholpen worden. In gemeente Schouwen-Duiveland start het jongerenwerk met Join Us. Dit zijn bijeenkomsten waarbij jongeren elkaar ontmoeten en sociaal sterker worden. 

 

Maak vrienden bij Join Us!

Voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? In Nederland wonen veel jongeren die het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe. Join Us helpt hierbij! Om de week ontmoeten een aantal jongeren elkaar op een leuke plek in de gemeente waarin ze wonen. Tijdens de bijeenkomsten zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

 

Join Us is er voor jongeren!

Join Us is er voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar die zich alleen voelt en zin heeft om daar verandering in te brengen. Bij Join Us vinden we het leuk als je komt!

 

Wie zijn de begeleiders van de groep?

Je bent vast benieuwd wie dan de Join-Us groep op Schouwen-Duiveland gaan begeleiden. Jongerenwerkers Stefan & Sharon zijn hiervoor verantwoordelijk. Samen met hun ga jij met de hele groep leuke dingen doen, nieuwe dingen leren maar vooral veel lol maken. Op de website van Join-Us stellen zij zich aan jullie voor, dus neem snel een kijkje!

 

Wat doe je bij Join Us?

Bij Join Us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei (online) activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen!

 

Ik kom erbij!

Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join Us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn. Ik wil me aanmelden!