Workshops vrijwilligers

Op dinsdagavond 11 oktober organiseert SMWO in samenwerking met de Gemeente Schouwen-Duiveland een bijeenkomst voor vrijwilligers. De bijeenkomst richt zich in eerste instantie op besturen van vrijwilligersorganisaties. Maar alle vrijwilligers die een onderwerp interessant vinden kunnen zich natuurlijk ook aanmelden.

Er worden drie workshops georganiseerd:

  • KNHM (Kon. Ned. Heidemaatschappij) organiseert een workshop over “Fondsenwerving, hoe pak je dat aan?”. Ankie Feldbrugge en Ad van Hees zullen tips en tricks geven over de verschillende soorten financieringsbronnen die er zijn.
  • Hashtags, taggen, reel…., social media is niet meer weg te denken maar wat doe je er zelf mee. Hoe laat je je als organisatie of vereniging zien aan de buitenwereld. In deze workshop krijg je meer te horen over social media, maak je een klein plannetje om zelf (beter) aan de slag te gaan en hoor je de do’s en don’ts. De workshop wordt gegeven door Saskia den Otter, werkzaam als MediaCoach bij Bibliotheek Oosterschelde. Zelf heeft ze ook haar eigen bedrijf Juf Sas dat gegroeid is door het gebruik van social media. Kortom ze komt er tijdens de workshop van alles over vertellen!
  • Het goed leiden van een vergadering als voorzitter. Ada Overwater zal handvatten uitreiken hoe je dit het beste kan doen.

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis.

19.00 : Inloop

19.15 : Opening door wethouder Ankie Smit

 

Aanmelden kunt u hier

21.00 : Napraten onder genot van hapje en drankje

Terug naar overzicht