Startevenement van Sportdorp Burgh-Haamstede

Afgelopen zaterdag 17 mei 2014 vond het startevenement van Sportdorp Burgh-Haamstede in sportcentrum Westerschouwen plaats. Patrick Vader uit de stuurgroep, dokter Baas uit Burgh-Haamstede en wethouder Ad Verseput hebben om 10.00 uur de aftrap gegeven voor dit evenement. De belangen van sport en bewegen, de effecten ervan maar vooral de onthulling van het bord dat op 3 plaatsen in Burgh-Haamstede komt te hangen maakte de opening compleet.

De 12 lokale sportaanbieders boden een informatiemarkt aan, zo konden de bezoekers bekijken wat het aanbod is in Burgh-Haamstede en wat past bij hun behoefte. Naast het bekijken en meenemen van informatie, het goed laten informeren wat bij de gezondheid en de wensen paste konden zij ook mee doen met de sporten. Er vonden in totaal 3 rondes plaats waar de bezoekers fysiek aan de sport en beweeg activiteiten mee konden doen. Een diversiteit aan sport en beweegactiviteiten maakte dat er voor zowel jong als oud veel te doen was.
Voor meer informatie van sportdorp Burgh-Haamstede gaat u naar www.sportdorpburghhaamstede.nl

 

Sport en beweeg aanbieders startevenement;

Bowls, nordic walking, kindergym, badminton, mountainbiken, yoga, bootcamp, poweryoga, meer bewegen voor ouderen, karate, basketbal en golf

 

Terug naar overzicht