Maak vrienden bij Join-Us! Kom er bij!

Het SMWO Jongerenwerk start een Join-Us groep in Zierikzee voor alle jongeren tussen de 12-18 jaar oud die woonachtig zijn in de gemeente Schouwen-Duiveland.

 

Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat jongeren vrienden hebben. Toch voelt 8% van de jongeren zich elke dag alleen. Dat zijn zo’n 200.000 jongeren in Nederland. Deze jongeren vinden het lastig om anderen jongeren te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen.

Het programma richt zich op jongeren die nieuwe vrienden willen maken, andere jongeren willen leren kennen en willen leren hoe zij vriendschappen kunnen opbouwen en onderhouden.

 

Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten op de maandagavond gaan jongeren onder begeleiding van twee jongerenwerkers aan de slag. Er worden leuke activiteiten opgezet, maar jongeren werken ook aan hun persoonlijke doelen om zichzelf te ontwikkelen. Ben of ken jij iemand tussen de 12-18 jaar oud die graag meer vrienden wil maken, maar niet echt weet hoe dat moet? Dan is Join-Us wellicht iets om je voor op te geven.

 

Meer informatie over de startdatum, tijden en aanmelden is te vinden via de website:

www.join-us.nu. Na de aanmelding neemt een van de jongerenwerkers contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Join-us, dat vinden we leuk!

Terug naar overzicht