Derde voorronde van talentenjacht RegioRuis

Op vrijdag 16 maart vindt de derde voorronde van RegioRuis seizoen 2017-2018 plaats. RegioRuis is de contest voor jonge pop-en rockmuzikanten, rappers, singer-songwriters & bands t/m 25 jaar op Schouwen-Duiveland. RegioRuis biedt de jonge talentvolle muzikanten de mogelijkheid om podiumervaring op te doen.

 

De talentvolle bands; Dispelled, Stockholm Syndrome, Jaimy Versteeg en De Partypuberz zullen tijdens de derde voorronde van RegioRuis optreden in poppodium Brogum. De winnaar van de voorronde stroomt door naar de finale. Bovendien wordt tijdens deze voorronde bekend welke band de wildcard wint. Met de wildcard bemachtigd één van de deelnemende bands van dit seizoen een plaats in de finale.

 

De finale van RegioRuis met special act vindt plaats op vrijdag 20 april. De Schouwse band No Retrun won de eerste voorronde en rapper Qube de tweede voorronde.

De winnaar van RegioRuis wint een geldbedrag en optredens op het Anywave Festival in Zierikzee en bij de Zeeuwse Belofte op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen.

 

RegioRuis wordt mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland, Gemeente Schouwen-Duiveland en SMWO.

Terug naar overzicht