Alzheimer café

Uitnodiging

(zie ook de flyer)

Het Alzheimer café organiseert in samenwerking met “Thuis in je Dorpshuis” op woensdag 30 september 2020 een middag waarbij de documentaire Wei wordt vertoond. Na afloop is er gelegenheid voor vragen en napraten.

 

De documentaire Wei laat op ontroerende wijze zien wat dementie betekent voor het leven van de persoon zelf en voor zijn mantelzorger(s). Ruud Lenssen filmde twee jaar lang zijn ouders, tot en met de verhuizing van zijn vader naar het verpleeghuis. De natuur en de dieren op zijn eigen “wei” geven zijn vader, die aan vasculaire dementie lijdt, troost en houvast in een steeds verwarrender bestaan. Ook op het leven van zijn moeder heeft het dementieproces veel impact.

 

Waar

In Dorpshuis Renesse (Zeeanemoonweg 2) bent u vanaf 13.30 uur van harte welkom. Het programma start om 14.00 uur. De toegang is gratis maar in verband met de coronaregels is aanmelden verplicht. Er is een maximum aantal van 40 bezoekers en we volgen de maatregelen van het RIVM (o.a. 1,5 m afstand en geen verkoudheidsklachten).

 

Voor wie:

Mensen met dementie, familieleden, mantelzorgers en andere belangstellenden.

 

Aanmelden verplicht (max.2 personen per aanmelding) via:

Mimie de Wildt 0111- 850427 of mdewildt@zeelandnet.nl.

                                                      

                                                                     

Terug naar overzicht