Training Weerbaarheid voor volwassenen

In oktober gaan we starten met een gecombineerde training Sociale Vaardigheden en Weerbaarheid (SOVA). Deze training is bedoeld voor (jong) volwassenen met een beperking, die moeite hebben met opkomen voor zichzelf en omgaan met anderen.

Soms is het lastig om voor jezelf op te komen. Misschien voel jij je wel onveilig op straat. Weet je niet wat je kan doen als iemand je lastig valt? Heb je misschien vragen over hoe je met anderen in contact kan komen? Vind je het soms lastig om vriendschappen te onderhouden? In de training komen de volgende onderwerpen aan bod: beter opkomen voor jezelf, nee zeggen, vergroten van je zelfvertrouwen, contact maken met anderen, communiceren met anderen, omgaan met kritiek en samenwerken.    

In deze training leer je hoe je voor jezelf kunt opkomen en hoe je met andere mensen in contact komt en blijft.

 

"In deze training heb ik mijn grenzen leren kennen en heb ik ook geleerd hoe ik mijn grenzen duidelijk kan aangeven. Hierdoor voel ik me sterker en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik kan beter opkomen voor mezelf."

 

"Na het volgen van deze training, voelde ik mezelf zekerder in situaties waarbij ik nieuwe mensen heb ontmoet. Ik heb geleerd om een praatje te maken en beter voor mezelf op te komen."

 

Deze training gaat gegeven worden in Zierikzee.

 

Startdatum : 23 oktober 2018

Tijd : dinsdagochtenden van 10:00-11:30

Aantal : 8 bijeenkomsten

Locatie : nog nader te bepalen

Trainers : Desiree Voshart en Wilma Maljaars (SMWO)

 

Voor meer informatie en/of aanmeldingen: cursussen@smwo.nl of neem contact op met Desiree Voshart (06-46445093) en Wilma Maljaars (06-39010973)