Rouwgroep

Rouwgroep 2018

Doordat er te weinig deelnemers waren voor de start van de groep in het voorjaar 2018 is de groep uiteindelijk niet van start gegaan.

In het najaar 2018 hopen wij alsnog een groep te kunnen starten. Deze groep komt op de woensdagmiddagen bij elkaar in het Odensehuis in Zierikzee. De definitieve datum volgt nog. U kunt zich wel al aanmelden voor deze groep.

 

Ter overbrugging van deze periode kunt u vrijblijvend deelnemen aan de maandelijkse koffie inloop. (klik hier)

De groep is bedoeld voor mensen die moeite hebben om na een geleden verlies door overlijden van een dierbare, hun leven weer op te pakken. 

 

Als u het gevoel hebt dat u “vast blijft zitten” in uw verdriet, u moeite hebt om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt en uw omgeving eigenlijk vindt dat u “uw leven nu maar weer eens op moet pakken” dan is de rouwgroep misschien wel wat voor u.

U werkt gedurende 8 weken in de groep met een programma aan uw rouw en verlies. Na deelname aan de groep volgt er bij de laatste bijeenkomst een evaluatie waarin samen met u besproken wordt of u de deelname als voldoende heeft ervaren om weer verder te kunnen.

 

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze groep dan kunt u zich direct aanmelden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek om te kijken of de groep aansluit bij uw behoefte.

U kunt dit doen via m.ketting@smwo.nl

of telefonisch 0111 453444 of 06 57812264

 

Heeft u eerst nog meer informatie nodig dan kunt u contact opnemen met Marianne Ketting of Tedi Ivancheva.