Omgaan met Spanningsklachten voor vrouwen

SMWO start met een gespreksgroep 'Omgaan met Spanningsklachten' voor vrouwen. De groep is bedoeld voor vrouwen die last hebben van spanning en stress. Problemen, op wat voor gebied dan ook, kunnen lichamelijke klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, maagpijn of pijn in de nek, schouders of rug. Laat spanningsklachten uw leven niet beheersen. Leer uw eigen situatie te beïnvloeden en te werken aan verandering om uw klachten te verminderen.

In de gespreksgroep 'omgaan met spanningsklachten' ervaart u hoe u om kunt gaan met deze klachten en hoe u zelf invloed kunt hebben op het verminderen van de klachten. Tijdens de bijeenkomsten leert u dat het mogelijk is om zelf uw situatie te beïnvloeden en te werken aan verandering. De deelnemers herkennen vaak elkaars problemen en klachten, waardoor ze elkaar kunnen steunen en van elkaar kunnen leren. Ontspanningsoefeningen zijn een onderdeel van de bijeenkomsten. U hoeft hiervoor niet lenig te zijn of een goede conditie te hebben.

 

De gespreksgroep is een reeks van 8 bijeenkomsten. De bijeenkomsten voor deze groep vinden plaats bij Centrum 4SD, Kaersemakerstraat 27 in Zierikzee. Deelname is kosteloos. Na aanmelding volgt een korte telefonische intake.

 

Vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus kan er voor deze groep (nog) geen datum worden gepland. Wilt u wel geïnformeerd worden als er een startdatum bekend is? Stuur dan een e-mail naar cursussen@smwo.nl o.v.v. ‘interesse gespreksgroep Omgaan met spanningsklachten Zierikzee’ met uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Of bel naar 0113 277 111.