Corona

SMWO is er voor iedereen, altijd

Samen moeten we ervoor zorgen dat we gezond blijven en de maatregelen van de overheid opvolgen. We moeten door het coronavirus afstand houden, maar SMWO wil toch dichtbij zijn voor mensen die het nodig hebben.

SMWO kan u helpen of ondersteunen bij initiatieven voor hulp aan anderen. Heeft u het zelf moeilijk? Wij staan voor u klaar. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 0113-277111.

 

SMWO helpt u graag!

 

Let een beetje op elkaar.

 

Onze maatregelen

Om bij te dragen aan het voorkomen van besmettingen treft SMWO zorgvuldige maatregelen. Bekijk hier de laatste nieuws-updates over onze maatregelen rondom het coronavirus.

Ons kantoor is voor inloop-bezoek gesloten. Noodzakelijke afspraken waar u vooraf contact over heeft gehad met één van onze medewerkers, krijgen doorgang.

 

Onze receptie en ons informatiepunt blijven wel telefonisch bereikbaar 0113-277111. Wij staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

 

Rijksoverheid

De site van de rijksoverheid heeft altijd de laatste actuele informatie. U vindt hier onder andere de laatste persconferentie in eenvoudige taal.

Liveblog

Op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus in Zeeland? Volg dan de liveblog op www.zeelandveilig.nl/coronavirus.