SMWO verhuist vandaag

De afgelopen maanden zijn de eerste verdieping en de benedenverdieping van het gemeentehuis in Zierikzee verbouwd en opnieuw ingericht.

 

Vandaag wordt de hele inventaris van de Calandweg verhuisd naar De Laan van Sint Hilaire 2.

 

“Het resultaat is heel mooi geworden! We hebben een eigen vleugel op de begane grond met veel ruimte en mooie spreekkamers. Ook buiten onze vleugel hebben we de mogelijkheid om met collega’s te overleggen of cliënten te ontvangen. Het geheel straalt een open karakter uit wat goed past bij onze laagdrempelige dienstverlening.”, aldus een medewerker van SMWO.

 

Naast SMWO zijn GGD Zeeland, Emergis, Juvent, Buurtzorg, Allerzorg en Social Enterprise TROTS en MIEP ook op de begane grond van het gemeentehuis gehuisvest. Het bij elkaar brengen van partijen zorgt voor meer verbinding en samenwerking waarmee we samen de inwoners van Schouwen-Duiveland nog beter van dienst kunnen zijn, zo schrijft de gemeente. “We zitten fysiek dichter bij de mensen van de gemeente en onze partners, waardoor de lijnen korter zullen worden. We hopen dat we beter in beeld komen bij onze netwerkpartners, wat de dienstverlening en samenwerking ten goede zal komen.”

 

Voor al uw afspraken met SMWO bent u vanaf 22 mei welkom op ons nieuwe adres.

Terug naar overzicht