Rondje Schouwen-Duiveland

Eind september 2017 wordt landelijk aandacht besteed aan de problemen rondom eenzaamheid tijdens de Week van de Eenzaamheid. SMWO organiseert op donderdagmiddag 28 september voor de tweede keer een Rondje Schouwen-Duiveland.

Vorig jaar was dit Rondje een groot succes en veel “eenzame” ouderen hebben genoten van een prachtige rit over ons mooie eiland en van de onderlinge contacten.

 

Dit jaar organiseert SMWO weer een autoritje over ons eiland met een gezellige koffiestop bij het Hof van Alexander in Kerkwerve, waar de deelnemers en vrijwilligers samen komen.

Het ritje is bedoeld voor mensen die weinig contacten hebben. De route wordt in de middag gereden door vrijwilligers en voert langs leuke en markante plaatsen op Schouwen-Duiveland.

 

Lijkt het u leuk om hieraan deel te nemen, meldt u zich dan aan via deze link. Dit kan eventueel ook telefonisch: 0111-453444.

Het kan ook zijn, dat u iemand kent in uw woonomgeving die weinig contacten heeft. U kunt dan diegene vragen of hij of zij het leuk vindt om op 28 september mee te gaan. Het is wel belangrijk dit te bespreken, anders staan we misschien voor een gesloten deur.

U kunt dan vervolgens (samen) de aanmelding doen. Aanmelden kan tot 15 september.

 

Bent u vorig jaar ook mee geweest met het Rondje Schouwen-Duiveland en wilt u nu weer mee? Dan kunt zich gewoon weer aanmelden, maar mochten zich meer mensen aanmelden dan we plaatsen hebben, dan krijgen nieuwe aanmeldingen voorrang. U ontvangt uiterlijk 20 september bericht van ons met verdere informatie.

 

Voor deze activiteit hebben we nog vrijwilligers nodig, die met hun auto op 28 september op pad willen gaan aan de hand van een door ons verstrekt routevoorstel. De vrijwilliger ontvangt hiervoor een reiskostenvergoeding. Vrijwilligers kunnen zich hier opgeven. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Wilma Jansen of Sandra Engel, 0111-453444 of 06-57812477.

 

Meer foto's zien van Rondje Schouwen-Duiveland? Klik dan hier.