Koffie inloop voor mannen

Vanaf woensdagochtend 3 mei, start er in de ruimte van het jongerencentrum 4SD een koffie inloop voor mannen. De koffie inloop is alléén bedoeld voor mannen om eens zonder vrouw(en), onder het genot van een bakje koffie elkaar te kunnen ontmoeten. De koffieochtend zal éénmaal in de veertien dagen gehouden worden en loopt tot 1 juli. Na de zomer zal bekeken worden of er inderdaad gebruik wordt gemaakt van de koffie inloop en of er een vervolg gaat komen. 

 

Mannen onder elkaar hebben vaak een wat ander gesprek. De vraag kwam vanuit enkele inwoners van Malta in Zierikzee. Zij zouden graag een ontmoetingsplaats hebben waar zij binnen kunnen lopen om gewoon “een bakje” te doen zonder dat daar verdere verplichtingen of programma’s aan vast zitten. Het is bedoeld voor mannen in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. De koffie inloop wordt door de deelnemers zelfstandig gedraaid, inclusief het zetten van de koffie en om wederom de ruimte weer opgeruimd achter te laten.

 

Aanmelding is niet nodig. Openstelling op de woensdagochtend, éénmaal in de veertien dagen van 10.00 tot 11.30 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.  

 

Adres: Kaersemakerstraat 27, Zierikzee

Voor meer informatie: M.ketting@smwo.nl